MijnZwemscore

Laco Feel Fit Center Oirschot

Inloggen


Inloggegevens opvragen

Mededeling

Informatie Krokobill Zwem ABC

Hier geven wij je in het kort informatie over de organisatie en de unieke manier waarop Laco sportcentrum Oirschot, de kinderen opleidt voor het Krokobill Zwem ABC. Klik hier voor meer informatie.

Beste ouders/verzorgers 

Naar aanleiding van een aantal vragen over het coronavirus, merken we dat er enige onduidelijkheid is over het doorgaan van de zwemlessen. In de huidige situatie kiezen wij ervoor om de zwemlessen vooralsnog gewoon door te laten gaan.

Mochten er verdere ontwikkelingen zijn houden we je uiteraard op de hoogte.

Wel adviseren we bij één van volgende verschijnselen om de zwemlessen af te melden en in te halen, zoals je gewend bent:

  • Koorts
  • Verkoudheidsverschijnselen
  • Lichte gezondheidsproblemen

Als je naar het zwembad komt:

  • Kom je samen met 1 vovlwassene/begeledeider naar het zwembad toe!
  • Trek je thuis je zwemkleding aan, zodat je deze voor de zwemles vlug kunt uitdoen.
  • Je mag 5 minuten voor de les begint pas naar binnen komen, dus zorg dat je niet te vroeg bent. 
  • Wacht met je begeleider in de wachtruimte totdat de zweminstructeur je komt halen, dan mag je alleen het zwembad in komen. Helaas mogen papa/mama op het moment niet in het zwembad kijken maar wel in de wachtruimte achter het glas. 
  • We stoppen 5 minuten eerder met de zwemles, de zweminstructeur loopt samen met jullie naar de deur toe waar papa/mama je ophaalt en dan ga je samen naar de kleedruimte toe.
  • Zwem je al met kleding? dan is het makkelijk om een (plastic)tas mee te nemen waar je de kleding kan indoen. De instructeur helpt waar nodig met kleding uitdoen. 


Uiteraard hebben we daarnaast ook contact met verschillende organisaties binnen de zwembadbranche en houden we de richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gaten. Mocht het aanleiding geven tot het nemen van aanvullende maatregelen dan informeren we je hier spoedig over. Wanneer je vragen en/of opmerkingen hebt dan horen wij dat uiteraard graag.
Met vriendelijke groet,

Team Laco Oirschot

Contact

Laco Feel Fit Center Oirschot
De Kemmer 1
5688 GK  Oirschot
T 0499-571951
E zwembad.oirschot@feelfitcenter.nl

<%=Vervang("Socials", 0)%>

PLAN PLAN INTERNET BV © 2022